Martijn

Interview met Martijn

Martijn vertelt je alles over de werkwijze van Wolfslag

Na 89 jaar staat Wolfslag nog steeds te springen om innovatie. Met de tijd blijkt dat we zoveel meer zijn dan een bedrijf dat kantoorartikelen verkoopt. Natuurlijk, het is één van onze sleutels, maar het realiseren van gelukkige medewerkers, dát is waar onze harten het snelst van gaan kloppen. En dan vooral die van Martijn. Al bijna negen jaar werkt Martijn als Accountmanager bij Wolfslag. Hij weet als geen ander hoe Wolfslag reilt en zeilt. In deze blogpost geeft hij een kijkje achter de schermen.

 

Intake op locatie

Iedere klant is verschillend en heeft daardoor andere behoeften. Zo wil de ene klant bijvoorbeeld een tijdloos en neutraal kantoor, terwijl de ander juist een gedurfde en meer flexibelere inrichting wenst. Communicatie is daarbij heel belangrijk en daarom is Martijn vaak op locatie bij de klant.

“Soms kom ik binnen voor koffie en blijkt ter plaatse dat een nieuwe printer een behoorlijke kostenbesparing kan opleveren. Dát vind ik nou leuk.’’

 

Zonder plaatje geen plan

Als we eenmaal weten wat mensen drijft en weten wat ze zoeken, gaan wij aan de slag. We maken een ontwerp om een plek te ontwikkelen waar iedereen gelukkig aan het werk is.

Het selecteren van producten doen we erg zorgvuldig. Voor de klant is een stoel vaak gewoon een stoel. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Dat kan hem bijvoorbeeld zitten in duurzame materialen, comfort of een mooiere stof. We leggen de klant het verschil in prijs en kwaliteit uit en maken op basis daarvan een keuze in meubilair.

 

Gelukkige medewerkers

Als het ontwerp goed voelt voor de klant, voeren we het uit. Het project is voor ons pas écht geslaagd, als medewerkers met een glimlach van oor tot oor door de ruimte lopen.

Geluk zit hem in de kleine dingen: samen successen vieren en een goede sfeer. Dan ga je met plezier naar werk en voelt het misschien niet eens als werk. Als je dan ook nog eens in een goed ingerichte kantoorruimte binnenkomt, draagt dat bij aan een extra stukje geluk.

 

Ben je benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier.