Leo

Kantoortrends van 2019

Onze chauffeur en monteur Leo van der Geest reist van kantoor naar kantoor. Dagelijks monteert hij de nieuwste trendy meubels. Leo werkt al 20 jaar bij Wolfslag en weet precies welke trends zich op het gebied van kantoorinrichting voortdoen. In deze blogpost vertelt hij over de 5 kantoortrends van 2019.

 

Biophilic design

Deze trend duikt steeds vaker op. Bij een biophilic design staat de natuur centraal en dient het als basis voor het ontwerp. “Denk bijvoorbeeld aan een moswand, beplanting, watervallen, et cetera’’, aldus Leo.

 

Vintage meets modern

Vintage is hip. Maar wel met een modern tintje. Dat geldt ook voor oude (monumentale) panden. Steeds meer van deze gebouwen krijgen een nieuwe bestemming. Denk bijvoorbeeld aan De Meelfabriek in Leiden, waar we voor OWN agency  het oude directiekantoor een moderne touch gaven.

 

Gemeenschappelijke ruimtes

Wij krijgen veel verzoeken van klanten die vragen om een open, gezamenlijke werkruimte waar collega’s samen kunnen komen. Deze ruimtes richten we zo flexibel mogelijk in. Verplaatsbare meubels, zo min mogelijk muren en room deviders.

 

Eenvoud in vorm

Een simplistisch design is al jaren een kantoortrend. Een lichte werkruimte, pure materialen en eenvoudige vormen. Denk bijvoorbeeld aan de kantoorinrichting van bouwadvieskantoor ZRI in Den Haag.

 

Endorfine door het hele kantoor

De laatste en zeker niet de minste trend is gelukverspreiding. Het is onze missie iedere werknemer gelukkig aan het werk te krijgen. Daar hoort een goed bureau, een goede stoel en een fijne sfeer bij. Steeds vaker krijgen we de opdracht om een kantoor zo in te richten, dat werknemers tussendoor even kunnen ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een tafelvoetbalspel of een meditatieruimte. Niets is ons te gek.

Mensen die werken in een goed ingerichte werkomgeving zijn productiever, houden het langer vol en zijn gelukkiger in hun werk.

 

Wil je ook gelukkige werknemers? Neem contact op via https://wolfslag.nl/contact/